Cadeaus & meer

Een cadeautje kopen is natuurlijk geen probleem, maar een bijzonder cadeau des te meer. Bij Dashenka Jewels vinden we de gedachte achter het cadeau vaak net zo belangrijk als het cadeau zelf. Een cadeau geef je natuurlijk niet zomaar. Daarom biedt Dashenka Jewels een verscheidenheid van bijzondere cadeaus aan om juist dat speciale cadeau te vind...

Een cadeautje kopen is natuurlijk geen probleem, maar een bijzonder cadeau des te meer. Bij Dashenka Jewels vinden we de gedachte achter het cadeau vaak net zo belangrijk als het cadeau zelf. Een cadeau geef je natuurlijk niet zomaar. Daarom biedt Dashenka Jewels een verscheidenheid van bijzondere cadeaus aan om juist dat speciale cadeau te vinden met die bijzondere betekenis.

Meer

Cadeaus & meer Er zijn 53 producten

Subcategorieën

 • Cadeaubonnen

  Zoek je hét perfecte cadeau, maar kom je er zelf niet uit? Geef een van de Dashenka Jewels cadeaubonnen en je schiet altijd in de roos!

 • Geluks hangers

  Omdat iedereen wel een beetje geluk kan gebruiken zijn deze gelukshangers ontworpen door Dashenka Jewels. Elke gelukshanger heeft zijn eigen edelsteen met daarbij behorende betekenis. Erg leuk om te geven, maar natuurlijk ook om zelf te houden! Kies jij voor een beetje extra liefde, zonneschijn of toch dat extra beetje power?

 • Losse edelstenen

  Mooie kwaliteit edelstenen van verschillende formaten om neer te leggen of bij je te dragen als knuffelsteen.

 • Sleutel en tassenhangers

  Stuk voor stuk handgemaakte sleutel- en tassenhangers met de mooiste edelstenen. Deze zijn met veel liefde ontworpen en gemaakt door Dashenka Jewels. Welk pareltje mag jouw tas of sleutelbos versieren?

per pagina
Toont 1 - 12 van de 53 items
 • Liefdevol hart van polychroom jaspis. Erg mooie pastel achtige kleuren, blauw/paars en aarde tinten. Wist je dat polychroomjaspis een edelsteen is die de betekenis heeft om weer liefdevol tot jezelf te keren? Hij helpt je te aarden en in balans te komen zodat je in tijden van stress weer tot rust kunt komt. Hij helpt overzicht te krijgen en geeft kracht...

 • Bijzondere handsteen van polychroom jaspis. Erg mooie pastel kleuren, zacht lila/rozig en aarde tinten. Wist je dat polychroomjaspis een edelsteen is die de betekenis heeft om weer liefdevol tot jezelf te keren? Hij helpt je te aarden en in balans te komen zodat je in tijden van stress weer tot rust kunt komt. Hij helpt overzicht te krijgen en geeft...

 • Dit is zulke mooie donkergroen glanzende oceaanjaspis, dat het onmogelijk is om er geen spiegelbeeld in te krijgen bij het maken van foto's. Hij laat zien dat je goed bent zoals je bent& maakt je blik naar jezelf zacht & liefdevol. Het is een steen die echt bij de natuur past en daar naartoe trekt, brengt rust in tijden van stress, geeft positieve...

 • Prachtig ei van polychroomjaspis. Erg mooie aarde tinten. Polychroomjaspis is een edelsteen is die de betekenis heeft om weer tot jezelf te keren. Hij helpt je te aarden en brengt balans, lichamelijk maar ook qua emoties. In tijden van stress brengt hij je weer tot rust en terug naar de kern terug. Hij helpt overzicht te krijgen en geeft kracht om door te...

 • Prachtige edelsteen van labradoriet  kwaliteit met volop "vuur". Dit betekent dat er veel kleur in de steen zit. Labradoriet staat bekend als edelsteen die als werking heeft om jouw eigen energieveld af te schermen en is daarom (zeker voor hooggevoelige mensen) een fijne edelsteen om bij je te dragen.

 • Prachtige helder ei van bergkristal. Nog mooier in het echt. Het ei lijkt wel bevroren water, zo helder en krachtig. Zeer mooi stuk, nog mooier in het echt. Bergkristal heeft de betekenis te beschermen, verhelderen en versterken.

 • Prachtige grote rozenkwarts handsteen. Dé edelsteen van de liefde. Op foto 2 kun je de vergelijking zien tussen rozenkwarts (meer roze), amethist (onder, paars) en lavendel amethist (tussen, meer paarsroze)

 • Prachtige handsteen van zonnesteen. Je begint direct te stralen met zon mooie zonnesteen in je hand want net als de zon staan ze bekend om hun verwarmende eigenschappen. Zo brengen ze positiviteit, levensvreugde en verbeteren ze je humeur, zeker als dit seizoensgebonden is. één van de stenen met nr. 4 op de foto is de steen die je ontvangt en weegt zo'n...

 • Prachtige platte handsteen van zonnesteen. Je begint direct te stralen met zon mooie zonnesteen in je hand want net als de zon staan ze bekend om hun verwarmende eigenschappen. Zo brengen ze positiviteit, levensvreugde en verbeteren ze je humeur, zeker als dit seizoensgebonden is. Nr. 3 op de foto is de steen die je ontvangt en weegt bijna 60 gram.

 • Prachtige handsteen van zonnesteen. Je begint direct te stralen met zon mooie zonnesteen in je hand want net als de zon staan ze bekend om hun verwarmende eigenschappen. Zo brengen ze positiviteit, levensvreugde en verbeteren ze je humeur, zeker als dit seizoensgebonden is. Nr. 2 op de foto is de steen die je ontvangt en weegt bijna 150 gram.

 • Prachtige handsteen van zonnesteen. Je begint direct te stralen met zon mooie zonnesteen in je hand want net als de zon staan ze bekend om hun verwarmende eigenschappen. Zo brengen ze positiviteit, levensvreugde en verbeteren ze je humeur, zeker als dit seizoensgebonden is. Nr. 1 op de foto is de steen die je ontvangt en weegt bijna 165 gram.

 • Prachtige unieke groene maansteen/garniriet ei van 72gram, staat bewend om zijn rustgevende werking. Pas ontdekt in 2018, zeer speciaal. Prachtig van kleur, zeer mooi zachtgroen met wit/lichtgrijs en een mooie blauwe schittering. Lastig om vast te leggen op de foto dus nog mooier in het echt! Het ei op de foto is het ei wat je besteld.

Toont 1 - 12 van de 53 items