Nieuwe producten

Cadeaus & meer

Een cadeautje kopen is natuurlijk geen probleem, maar een bijzonder cadeau des te meer. Bij Dashenka Jewels vinden we de gedachte achter het cadeau vaak net zo belangrijk als het cadeau zelf. Een cadeau geef je natuurlijk niet zomaar. Daarom biedt Dashenka Jewels een verscheidenheid van bijzondere cadeaus aan om juist dat speciale cadeau te vind...

Een cadeautje kopen is natuurlijk geen probleem, maar een bijzonder cadeau des te meer. Bij Dashenka Jewels vinden we de gedachte achter het cadeau vaak net zo belangrijk als het cadeau zelf. Een cadeau geef je natuurlijk niet zomaar. Daarom biedt Dashenka Jewels een verscheidenheid van bijzondere cadeaus aan om juist dat speciale cadeau te vinden met die bijzondere betekenis.

Meer

Cadeaus & meer Er zijn 44 producten

Subcategorieën

 • Cadeaubonnen

  Zoek je hét perfecte cadeau, maar kom je er zelf niet uit? Geef een van de Dashenka Jewels cadeaubonnen en je schiet altijd in de roos!

 • Geluks hangers

  Omdat iedereen wel een beetje geluk kan gebruiken zijn deze gelukshangers ontworpen door Dashenka Jewels. Elke gelukshanger heeft zijn eigen edelsteen met daarbij behorende betekenis. Erg leuk om te geven, maar natuurlijk ook om zelf te houden! Kies jij voor een beetje extra liefde, zonneschijn of toch dat extra beetje power?

 • Losse edelstenen

  Mooie kwaliteit edelstenen van verschillende formaten om neer te leggen of bij je te dragen als knuffelsteen.

 • Sleutel en tassenhangers

  Stuk voor stuk handgemaakte sleutel- en tassenhangers met de mooiste edelstenen. Deze zijn met veel liefde ontworpen en gemaakt door Dashenka Jewels. Welk pareltje mag jouw tas of sleutelbos versieren?

per pagina
Toont 1 - 12 van de 44 items
Toont 1 - 12 van de 44 items