Zonnesteen Er zijn 5 producten

Toont 1 - 5 van de 5 items
  • Prachtige handsteen van zonnesteen. Je begint direct te stralen met zon mooie zonnesteen in je hand want net als de zon staan ze bekend om hun verwarmende eigenschappen. Zo brengen ze positiviteit, levensvreugde en verbeteren ze je humeur, zeker als dit seizoensgebonden is. één van de stenen met nr. 4 op de foto is de steen die je ontvangt en weegt zo'n...

  • Prachtige platte handsteen van zonnesteen. Je begint direct te stralen met zon mooie zonnesteen in je hand want net als de zon staan ze bekend om hun verwarmende eigenschappen. Zo brengen ze positiviteit, levensvreugde en verbeteren ze je humeur, zeker als dit seizoensgebonden is. Nr. 3 op de foto is de steen die je ontvangt en weegt bijna 60 gram.

  • Prachtige handsteen van zonnesteen. Je begint direct te stralen met zon mooie zonnesteen in je hand want net als de zon staan ze bekend om hun verwarmende eigenschappen. Zo brengen ze positiviteit, levensvreugde en verbeteren ze je humeur, zeker als dit seizoensgebonden is. Nr. 2 op de foto is de steen die je ontvangt en weegt bijna 150 gram.

  • Prachtige handsteen van zonnesteen. Je begint direct te stralen met zon mooie zonnesteen in je hand want net als de zon staan ze bekend om hun verwarmende eigenschappen. Zo brengen ze positiviteit, levensvreugde en verbeteren ze je humeur, zeker als dit seizoensgebonden is. Nr. 1 op de foto is de steen die je ontvangt en weegt bijna 165 gram.

  • Mooie leren armband met een prachtige zonnesteen edelsteen. Mooi voor jezelf of als speciaal cadeau. Afgewerkt met hoogwaardige rvs onderdelen waardoor de armband (op het leer na) niet verkleuren.

Toont 1 - 5 van de 5 items