Sieraden voor dames Er zijn 72 producten

Subcategorieën

 • Armbanden

  Dashenka Jewels heeft een grote verscheidenheid aan armbanden met verschillende edelstenen. Met zoveel keus in kleur en edelstenen is er voor ieder wat wils! Elk sieraad van Dashenka Jewels is met veel liefde ontworpen en in een kleine oplage gemaakt. Soms is er zelfs maar één stuk van gemaakt. Hierdoor en door het unieke eigen karakter van de met zorg uitgezochte kwaliteit edelstenen of parels die in de ontwerpen gebruikt worden ontstaan er unieke kunstwerkjes.

 • Colliers

  Stijlvolle colliers, maak van elke outfit een geslaagde combinatie met de unieke colliers van Dashenka Jewels. Elk collier van Dashenka Jewels is met veel liefde ontworpen en in een kleine oplage gemaakt. Vaak is er zelfs maar één stuk van gemaakt. Hierdoor en door het unieke eigen karakter van de met zorg uitgezochte kwaliteit edelstenen of parels die in de ontwerpen gebruikt worden ontstaan er unieke kunstwerkjes.

 • Oorsieraden

  Bij Dashenka Jewels zijn wij helemaal gek op oorbellen, ze geven elke outfit net die finishing touch! Daarom hebben wij een ruime keuze aan verschillende handgemaakte oorbellen. Zit de gewenste oorbel er desondanks toch niet bij? Neem contact met ons op, dan maken wij ze geheel naar wens!

 • Hangers

  Dashenka Jewels heeft een mooie collectie handgemaakte hangers op voorraad waarmee je jouw eigen unieke ketting of collier maakt. Kort of lang, helemaal naar jouw eigen stijl!

per pagina
Toont 1 - 12 van de 72 items
Toont 1 - 12 van de 72 items