Fijne armband met rookkwarts, amazoniet en girasol opaal

Nieuw product

Bescherming, dat is de werking van deze prachtige verfijnde armband met 3mm rookkwarts en amazoniet edelstenen. Deze edelsteen hebben namelijk beide de betekenis om bescherming te bieden, waaronder tegen smog. Daast helpt amazoniet de creatieve flow op gang te brengen & voor evenwicht te zorgen. Rookkwarts heeft als extra eigenschap te aarden (extra fijn bij stressvolle situaties) & te ontgiften.

Meer details

Op voorraad!

€ 32.50 incl. btw

Kenmerken

Materiaal Roestvrijstaal
Edelsteensoort Amazoniet
Aanvullende edelstenen Rookkwarts

Meer informatie

Naast deze twee edelstenen is er in deze armband ook girasol opaal verwerkt. Een hele fijne edelsteen die net als de andere twee edelstenen een beschermende werking heeft, maar daarnaast ook motiveert en een positieve werking heeft op het humeur! Kortom, zoek je een steuntje in de rug voor meer positiviteit, rust en stabiliteit? Dan zal deze prachtige armband vast snel om jouw pols schitteren! Geef (strak om je pols gemeten) je polsmaat op in het opmerkingenveld bij het bestellen en hij wordt speciaal op maat gemaakt.

De armband is gemaakt met rvs onderdelen, deze zijn sterk, verkleuren niet bij normaal gebruik en zijn allergievriendelijk. Als je het sieraad met net zoveel liefde draagt als dat het gemaakt is zul je er lang van kunnen genieten.