Handgemaakt spang collier met mosagaat

Nieuw product

De mooie 6mm mosagaat edelstenen zijn extra bijzonder als je ze van dichtbij bekijkt. Zoals de naam zegt lijkt het net alsof er mos in deze mooie agaat edelstenen zit. Het collier valt mooi om de hals en heeft een minimalistisch uiterlijk. Mosagaat wordt ook wel de gelukssteen voor natuurmensen genoemd.

Meer details

Op Voorraad!

€ 29.95 incl. btw

Kenmerken

Materiaal Roestvrijstaal
Edelsteensoort Agaat

Meer informatie

Bij de mosagaat is de connectie het sterrenbeeld steenbok en de basischakra.

Aangezien Dashenka Jewels alleen gebruik maakt van echte edelstenen kunnen deze per stuk verschillen. Hierdoor kan het voorkomen dat het bestelde sieraad in het echt net even anders is in de werkelijkheid als degene op de webshop. Je krijgt dus altijd een uniek exemplaar!

Het collier is gemaakt met rvs onderdelen zal met normaal gebruik niet verkleuren. Ook is hij allergeen vriendelijk waardoor een allergische reactie op dit collier klein is. Hij wordt standaard geleverd in de lengte van 42cm. Door middel van een verlengketting kan hij tot 2cm langer gedragen worden. Indien er een andere lengte gewenst wordt, kan dit aangegeven worden in het opmerkingenveld bij de bestelling. Tot een maximum van 50cm zitten hier geen extra kosten aan verbonden.