Over Dashenka Jewels

Onze kenmerken

Langzaamaan breidt de collectie van Dashenka Jewels zich uit door naast kwalitatieve handgemaakte en trendy sieraden met edelstenen, ook losse edelstenen en essentiële oliën aan te bieden van hoge kwaliteit. De sieraden kenmerken zich door de verfijnde stijl en het gebruik van kwalitatieve materialen die ervoor zorgen dat je lang kunt genieten van onze ontwerpen als ze met net zoveel liefde gedragen worden als dat ze gemaakt zijn.

Door jarenlange ervaring in de juwelierssector kun je ervan uit gaan dat elk sieraad met oog voor detail en kwaliteit is gemaakt in ons eigen atelier in Noord-Holland. Alle gebruikte edelstenen zijn met zorg uitgekozen en voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die wij aan onze producten stellen. Vind je toch niet helemaal wat je zoekt dan staan wij voor je klaar om je te helpen om jouw sieradendroom te verwezenlijken. Om dit te kunnen realiseren kun je onder andere hier contact met ons opnemen. Naast de meest prachtige sieraden zijn wij leverancier van Young Living essentiële oliën. Pure oliën van hoge kwaliteit. Deze kun je onder andere gebruiken in combinatie met onze speciaal ontworpen diffuser sieraden. Heb je hier vragen over? Wij

Het gezicht achter Dashenka Jewels

Dasa
De oprichtster van Dashenka Jewels is Dáša Vernooij. De liefde voor sieraden en edelstenen zitten in haar genen verweven aangezien zij uit een juweliersfamilie komt. Uiteraard kon zij niet achterblijven en heeft zij vele jaren ervaring en kennis opgedaan in de juweliersbranche met het inkopen, verkopen en repareren van sieraden, de metalen, materialen, edelstenen, zettingen. Dit alles is met een hoop enthousiasme en liefde gebundeld tot Dashenka Jewels!

Reviews

Heb pas een leren ketting met verzilverd hartje- hanger besteld bij Dashenka Jewels. Was van de valentijn actie. Hanger is in het echt heel mooi, verfijnd en elegant. En ketting is mooi van kleur en mooie kwaliteit leer. Ben er super blij mee! Ga zo door!!

Vera H.

Das.....jeetje wat is je zomer collectie ontzettend mooi en fris! Echt ik ben weer onder de indruk! Keep up the good work.

Daphne B.

Gisteren een vriendin heel blij gemaakt met een power bracelet, ik moest je bedanken!

Alexandra M.