R.C. essentiële oliën blend Bekijk groter

R.C. essentiële oliën blend 5ml

RC5ml

Nieuw product

R.C.™ bevat krachtige etherische oliën die ondersteuning bieden voor de ademhaling terwijl het de natuurlijke afweer van het lichaam verbetert.  Dit flesje bevat 5ml.

Meer details

€ 15.95 incl. btw

Meer informatie

Hoe te gebruiken:

Voor op de huid of aromatisch gebruik. Verstuif in woonruimtes en op de werkvloer. Breng aan op borst, nek, oren en voetzolen. Gebruik met een kompres op borst en rug. Wissel af met Raven™.Mogelijke huidgevoeligheid. Bij zwangerschap of onder behandeling van een arts, raadpleeg eerst de arts . Verdun voordat u hem gebruikt op gevoelige gebieden zoals het gezicht, de hals, de intieme zone etc. Uit de buurt van kinderen houden. Niet gebruiken bij baby's en jonge kinderen. Niet te gebruiken in de buurt van vuur, vlammen, hitte of vonken.

Ingrediënten:

Eucalyptus globulus bladolie, myrtus communis olie, pinus sylvestris (den) bladolie, origanum majorana (marjolein) bladolie, eucalyptus radiata bladolie, eucalyptus citriodora bladolie, lavandula angustifolia (lavendelolie, cupressus sempervirens olie, tsuga canadensis bladolie en mentha piperita (pepermunt) olie.