Toermalijn armband met lavasteen, diffuser essentiële oliën

Nieuw product

Oh my.. wat een plaatje toch? Prachtige toermalijn edelstenen van 8mm waar lavastenen tussen geplaatst zijn met rvs spacers. Naast dat deze armband zo al een plaatje is, kun je op de lava kralen ook nog eens essentiële oliën druppelen waardoor je naast een armband ook je diffuser bij je hebt. Win-win!

Meer details

€ 42.50 incl. btw

Kenmerken

Materiaal Roestvrijstaal
Edelsteensoort Toermalijn
Aanvullende edelstenen Lavasteen

Meer informatie

Aangezien Dashenka Jewels alleen gebruik maakt van echte edelstenen kunnen deze per stuk verschillen. Hierdoor kan het voorkomen dat het bestelde sieraad in het echt net even anders is in de werkelijkheid als degene op de webshop. Dat is de charme van de natuur en zorgt ervoor dat je altijd in het bezit bent van een uniek sieraad!

De armband is gemaakt van rvs onderdelen en gemaakt van de beste juweliers kwaliteit materialen wat zorgt voor lang draagplezier wanneer de armband met zorg gedragen wordt. De armband valt op de kortste sluiting strak op een 16,5cm pols en kan nog versteld worden naar een maatje groter. Heb je een andere maat nodig? Laat dit in het opmerkingenveld weten dan maken wij hem op maar voor jou.